logo_vinsiolis

 

Condicions generals:

Vins i Olis Catalunya, S.L. posa a la teva disposició el servei de compra Online que et permetrà comprar des del teu ordinador els nostres productes. A més, podràs gaudir de promocions, regals i ofertes especials, pensades exclusivament per a tu.

A continuació, et convidem a revisar les condicions generals que regulen la compra a través d’aquesta pàgina web. No obstant això, si tens algun dubte sobre les mateixes, et preguem que contactis amb el nostre servei d’atenció al client. – email:  info@vinsiolis.cat o per telèfon  +34 607037461 –  En aquest sentit, l’ús d’aquesta pàgina web es constitueix d’acord amb aquestes condicions generals.  Les següents condicions regulen la venda dels productes presentats en aquest lloc web per la societat Vins i Oli Catalunya, S.L..

 

COBERTURA DE L’OFERTA

Els productes oferts es distribueixen en Europa y part del mon on no existeixen restriccions legals.

 

GARANTIES DE COMPRA

Els articles ofertes en aquesta pàgina web compleixen amb els requisits de qualitat i garantia que els productes posats a la venda a les establiments. Cada producte va acompanyat de les següents dades:

Nom del producte

Imatge del producte (si està disponible)

Procedència: regió, D.O.

Tipus de producte

Capacitat

Graduació

Preu (impostos inclosos)

Informació addicional (si està disponible): informació tècnica, nota de tast

 

En Vins i Olis Catalunya, S.L.  treballem per mostrar el més detalladament possible els nostres productes i les seves característiques. Treballem constantment per oferir la major informació possible tant dels productes com de les diferents promocions i ofertes. Les ofertes especials, promocions o descomptes seran vàlids fins a la data indicada o fins a la fi de les existències.

 

PROCEDIMENT DE COMPRA

  1. a) Per comprar els productes de vinsiolis.cat aquests s’hauran d’anar seleccionant mitjançant clic sobre la ICONA corresponent.
  2. b) La cistella de la compra contindrà la referència de l’article seleccionat, el seu nom i el preu (impostos inclosos).

ATENCIÓ: El preu expressat no inclou les despeses de transport que es puguin generar ja que les tarifes varien en funció del destí i del pes de la comanda final.

  1. c) El full de comanda sol·licitarà les dades personals i de facturació, així com les dades de lliurament, que s’incorporaran a la nostra base de dades amb l’objectiu de poder processar la comanda i facilitar la realització de noves compres a vinsiolis.cat. De la mateixa manera, compta amb un àrea privada anomenada ‘El meu compte’ des d’on es permet veure i modificar les dades personals, accedir a l’històric de compres i a un localitzador de comandes. Recorda que les dades personals s’han d’indicar amb total exactitud per tal d’evitar confusions o incidències en l’enviament dels productes adquirits.
  2. d) Una vegada emplenada l’ordre de compra, i abans de l’enviament de la comanda es presentarà un resum identificant el/els article/s adquirit/s, el seu preu total (transport i impostos inclosos) i les dades d’enviament. La comanda s’haurà de confirmar mitjançant clic al botó “Confirmar compra”.
  3. e) Les compres es pagaran amb targeta de PayPal, de crèdit o dèbit (Visa i MasterCard) i transferència bancària. No s’admetran altres formes de pagament. Per als pagaments amb targeta de PayPal, de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà on-line, és a dir, en temps real, a través de la passarel.la de pagament de l’entitat financera corresponent, una vegada s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes. (veure Forma de Pagament i Seguretat).
  4. f) Una vegada confirmada la transacció, es comunicarà a través de la pròpia pàgina web el número de comanda per tal que se’n pugui fer el seguiment en tot moment i des de l’ordinador.
  5. g) A més, es remetrà un missatge de correu electrònic, amb una descripció de la comanda i les dades personals que s’hagin comunicat. La no recepció d’aquest missatge es pot deure a algun problema transitori de comunicacions a la xarxa o a algun error d’escriptura en l’adreça de correu electrònic comunicada. En tots dos casos, és aconsellable que es contacti amb Atenció al Client.

 

MONEDA I IMPOSTOS

L’usuari sempre coneixerà el preu i les característiques dels productes que s’ofereixen a vinsiolis.com, ja que aquests apareixen detallats al lloc web.

Els preus en EUROS tenen inclòs el d’IVA corresponent (Vi 21%, Oli 10%, Art 10% i Llibres 4%) .

 

FORMA DE PAGAMENT I SEGURETAT

Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat al sistema de pagament, Vins i Olis Catalunya, S.L. utilitza sistemes de “pagament segur” de PayPal (www.paypal.es) i d’entitats financeres de primera línia en comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. Per al pagament amb targetes Visa i MasterCard. Vins i Olis Catalunya, S.L. només accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) amb el protocol internacional 3D Secure que es distingeix pels distintius Verified by Visa i MasterCard SecureCode. El Comerç Electrònic Segur és una iniciativa que té com a principi bàsic garantir la seguretat en les transaccions per Internet. En realitzar el pagament a través de la passarel.la de pagament segura, el sistema verificarà automàticament que la targeta de crèdit estigui activada per a Comerç Electrònic Segur. A continuació, connectarà amb el banc emissor de la mateixa, el qual sol·licitarà que autoritzi l’operació mitjançant un codi personal d’autenticació. L’operació només s’efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d’autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada. Com a mesura complementària al sistema de “Pagament Segur” i amb l’objectiu de col·laborar en la prevenció del frau a través d’Internet, VINS i Olis Catalunya, S.L. es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client i adoptar les mesures que estimi oportunes (incloent-hi la cancel·lació de la comanda) per tal que la mercaderia adquirida sigui entregada de conformitat amb les dades que figuren a la comanda.

 

TRANSPORT

El transport dels articles comprats a través del lloc web vinsiolis.com es realitzarà a través de la companyia que s’indiqui a la confirmació de comanda. El termini de lliurament estarà subjecte al destí de lliurament. Per evitar incidències en l’entrega (adreces errònies, impossibilitat de trobar algú al domicili, etc.), és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari i és aconsellable emplenar la casella relativa al telèfon de contacte.

 

DEVOLUCIONS I/O CANVIS

El nostre objectiu és assegurar-nos que el client estigui totalment satisfet amb la compra que realitza. Si per qualsevol motiu no és així, es pot retornar en un termini de deu (10) dies, a comptar des de la data en la qual es rep la comanda de vinsiolis.com.  Per procedir a la devolució a Vins i Olis Catalunya, S.L. el producte, s’haurà d’emplenar el formulari de devolució i/o canvi que s’ha de sol·licitar a Atenció al Client i adjuntar-lo junt amb la devolució.  Per exercir el dret de devolució, els productes hauran de complir els següents requisits: a) No s’han d’haver obert. b) Han de conservar l’aspecte original. c) S’han de retornar en l’embalatge original d) Enviar el paquet a:

 

Vins i Olis Catalunya, S.L.

C/Madrazo,141,4ª,2º

ES-08021 Barcelona

Catalunya

España

 

Sempre que s’hagin respectat tots aquests requeriments, Vins i Olis Catalunya, S.L. reemborsarà l’import total dels articles adquirits. Les despeses d’enviament originals de la comanda seran reemborsades. Si la devolució no es pogués acceptar degut a la falta de conformitat amb les condicions indicades anteriorment, Vins i Olis Catalunya, S.L.  es posarà en contacte amb el client.  En el cas que hagi enviat per error un producte diferent al sol·licitat o que la qualitat de no sigui correcta, el client haurà de contactar amb Vins i Olis Catalunya, S.L. per a la devolució i/o canvi. La devolució del producte a Vins i Olis Catalunya, S.L. en aquest cas, serà coordinada des de Vins i Olis Catalunya, S.L. un cop informat de l’error o el defecte, de manera que Vins i Olis Catalunya, S.L. assumirà les despeses de l’enviament (anada i tornada) corresponents.

 

HORARIS

A vinsiolis.cat s’hi poden realitzar compres durant les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana, tot l’any.

 

JURISDICCIÓ COMPETENT

Les presents condicions de compra estan sotmeses a la legislació espanyola i, per tant, les operacions de venda s’entendran realitzades al domicili de Vins i Olis Catalunya, S.L. En cas de litigi entre les parts del present contracte, la jurisdicció competent serà la que correspongui en cada cas.

 

 Condicions d’ús i Avís Legal 

Condicions d’ús

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (des d’ara LSSI), Vins i Olis Catalunya, S.L. l’informa que és titular de la web www.vinsiolis.cat, i de conformitat amb el previst en l’article 10 de la citada Llei, les seves dades són les següents:
El titular d’aquesta pàgina web és Vins i Olis Catalunya, S.L., amb CIF ÉS-B66348046 i domicili professional al carrer Madrazo, 141, 4º,2ª, 08021 Barcelona, societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 44450, Foli 133, Secció 8, Fulla B-456376. Per contactar amb l’empresa es podrà trucar al mòbil +34607037461, en horari de 08.00 a 22.00 hores, i l’adreça de correu electrònic de contacte és info@vinsiolis.cat.

Usuari i règim de responsabilitats

La navegació, accés i ús per la web de Vins i Olis Catalunya, S.L. confereix la condició d’usuari, per la qual s’accepten, des de la navegació per la pàgina de Vins i Olis Catalunya, S.L , totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal.
La pàgina web de Vins i Olis Catalunya, S.L proporciona diversitat d’informació, serveis i dades. En tot cas l’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte de la web. Aquesta responsabilitat s’estendrà en particular a l’ús de la informació, serveis i dades ofertes per Vins i Olis Catalunya, S.L contràriament al que es disposa per les presents condicions, la LSSI i altres normes de pertinent aplicació, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament de la web.

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat

Vins i Olis Catalunya, S.L no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.
Vins i Olis Catalunya, S.L declara haver adoptat les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que, als usuaris del seu web, poguessin derivar-se de la navegació per la seva pàgina web. En conseqüència, Vins i Olis Catalunya, S.L no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari, tot segons el previst en l’art. 17 de la LSSI.

Modificacions

Vins i Olis Catalunya, S.L es reserva la facultat d’efectuar, a qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d’aquesta.
En particular Vins i Olis Catalunya, S.L es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu web, i tant referent al contingut del seu web, com en les condicions d’ús de la mateixa. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través de la seva web, de qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

Reserva de cookies

Vins i Olis Catalunya, S.L es reserva el dret d’utilitzar cookies en la navegació de l’usuari pel seu web per facilitar la personalització i comoditat de la navegació. Seguint la política de protecció de dades de l’empresa, Vins i Olis Catalunya, S.L els informa que les cookies s’associen a l’usuari anònim i al seu ordinador, i no proporcionen per si el nom i cognoms de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se l’informi de la recepció de cookies, podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur. A la web existeix un apartat expressament dedicat a l’explicació a l’usuari de la política de cookies.
Protecció de dades

Navegant per aquestes pàgines, de forma automàtica l’usuari facilita al servidor de la web informació relativa a la seva adreça IP (identificador únic per a la transmissió de paquets entre ordinadors connectats a Internet), data i hora d’accés, el híper-vinculo que li ha reexpedit a aquestes, el seu sistema operatiu i el navegador utilitzat. Sense perjudici que l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (d’ara endavant, AGPD) considera la IP com a dada de caràcter personal, Vins i Olis Catalunya, S.L no pot obtenir per si només, ni té intenció de fer-ho tret que se li causi algun perjudici, informació alguna sobre el titular de la connexió a Internet a la qual correspon. Aquestes dades seran guardades i utilitzades únicament per al control i realització d’estadístiques d’accés i visites a la web, i en cap cas seran comunicades o cedides a tercers.
En cas que l’usuari estableixi algun tipus de comunicació amb Vins i Olis Catalunya, S.L, ja sigui per telèfon, fax, correu ordinari o electrònic, les seves dades seran guardades i inclosos en un fitxer propietat de Vins i Olis Catalunya, S.L, amb l’única finalitat d’atendre al seu suggeriment o queixa, informar o uns altres. Fora dels casos legalment establerts, les seves dades no seran comunicats ni cedits a tercers sense el seu consentiment exprés. Aquest fitxer es troba convenientment inscrit en el Registre General de l’AEPD i sobre ell s’apliquen les mesures tècniques, legals i organitzatives establertes en la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal per evitar qualsevol accés, alteració, pèrdua o tractament no autoritzats.

L’usuari té dret a accedir a aquest fitxer per consultar les seves dades, rectificar-les o cancel·lar-les, així com a oposar-se a tot tractament respecte de les mateixes, amb les excepcions i límits establerts en la legislació aplicable. En cas que desitgi exercir aquests drets, dirigeixi a Vins i Olis Catalunya, S.L una sol·licitud signada a l’adreça successivament indicada, acompanyant fotocòpia del seu DNI o document equivalent. En el lloc web de l’AEPD té a la seva disposició models de formularis i més informació sobre aquest tema.

Així mateix, Vins i Olis Catalunya, S.L informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça carrer Madrazo, 141, 4º,2ª, 08021 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça datos@vinsiolis.cat.

Mentre no es comuniqui el contrari per l’usuari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, i que l’usuari es compromet a notificar qualsevol variació.
Vins i Olis Catalunya, S.L convida l’usuari a llegir la política de privadesa de la web aquí. (enllaç)

Propietat intel·lectual
Els continguts d’aquesta web, incloent, entre uns altres, imatges, logotips, gràfics, animacions, textos o aplicacions informàtiques, qualsevol que sigui el seu format, llenguatge de programació i forma de representació, així com el nom de domini www.vinsiolis.cat són propietat de Vins i Olis Catalunya, S.L, o bé ha adquirit els corresponents drets dels seus propietaris, i estan protegits per les lleis i tractats internacionals en matèria de propietat intel·lectual i , si escau, industrial, així com per la normativa reguladora dels noms de domini.

Es permet d’utilització o reproducció, total o parcial, sense ànim de lucre, dels seus continguts sempre que es faci constar la font i s’inclogui un híper-vinculo a aquesta web, i en els casos permesos en els articles 31 a 34 de la Llei de Propietat Intel·lectual (Reial decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril). Queda prohibit l’ús de marcs (frames) o qualsevol altres mecanismes destinats a ocultar l’origen o font dels continguts, qualsevol ús, transformació o explotació dels mateixos amb finalitats comercials, promocionals o contràries a la llei, moral o ordre públic, que pogués lesionar els interessos o perjudicar la imatge de Vins i Olis Catalunya, S.L o de tercers legítims, que constitueixin competència deslleial o, en general, en contra de lo disposat en aquest document.

Responsabilitat

no garanteix la fiabilitat, disponibilitat o continuïtat d’aquest lloc web ni dels seus continguts per motius tècnics, de seguretat, control o manteniment del servei, per fallades degudes al servidor que allotja els continguts o d’altres intermediaris o proveïdors, per atacs contra el sistema informàtic, ni per qualssevol altres motius que es derivin de causes que escapin al seu control, per la qual cosa rebutja qualsevol responsabilitat, directa o indirecta, pels mateixos.

Política de privacitat

Vins i Olis Catalunya, S.L., amb CIF ÉS-B66348046 i domicili professional al carrer Madrazo, 141,4º,2ª,08021 Barcelona, indica que per contactar amb l’empresa es podrà cridar al mòbil +34607037461, i que com a titular amb caràcter general de la present pàgina web és responsable dels fitxers automatitzats derivats de la mateixa i garanteix l’íntegre i ple compliment de les obligacions disposades per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de desenvolupa, aprovat pel Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre (d’ara endavant, LOPD i RLOPD) i altra normativa aplicable.

Vins i Olis Catalunya, S.L. té la consideració de titular del tractament i, a més, d’encarregat del tractament.

Aquesta declaració té com a finalitat informar als usuaris de la política de protecció de dades personals seguida per Vins i Olis Catalunya, S.L. i serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar el formulari de contacte o remetre un correu electrònic de contacte, o cridar a Vins i Olis Catalunya, S.L. o posar-se en contacte en el mateix de qualsevol altra forma de manera que serà imprescindible recaptar les seves dades de caràcter personal per a les finalitats sol·licitades per l’usuari.

Vins i Olis Catalunya, S.L. adoptarà les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i evitin així la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte de l’estat de la tecnologia d’acord amb l’establert pel RLOPD. No obstant això, Vins i Olis Catalunya, S.L. no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Els usuaris respondran, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades i es fan responsables de comunicar i Vins i Olis Catalunya, S.L. qualsevol modificació en els mateixos, quedant Vins i Olis Catalunya, S.L. exempt de qualsevol tipus de responsabilitat referent a això.

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercitar els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, mitjançant escrit a l’adreça carrer Madrazo, 141,4º,2ª,08021 Barcelona, o per mail a l’adreça datos@vinsiolis.cat. Si escau, hauran d’aportar fotocòpia del DNI o document equivalent.

D’acord amb el que es disposa en els arts. 19, 20 i 21 de la LSSI Vins i Olis Catalunya, S.L. informa l’usuari que procedirà a remetre, amb la periodicitat que consideri oportuna, i fins que l ho posat de manifest la seva oposició pel propi usuari, comunicacions electròniques amb finalitats comercials, promocionals i publicitaris, a l’enviament dels quals l’acceptació de les condicions d’ús d’aquesta web i de la present política de privadesa, constitueix acceptació i consentiment previ i exprés de l’usuari.

Vins i Olis Catalunya, S.L. informa als usuaris que, en cas d’haver sol·licitat o consentit d’alguna forma a l’enviament de missatges comercials o alertes, podran donar-se de baixa d’aquest tipus de comunicacions mitjançant escrit a l’adreça carrer Madrazo 141,4º,2ª,08021 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça datos@vinsiolis.cat.

Les dades que introdueixi no seran cedides a altres empreses, i en el cas que es pretengués la seva cessió el client/usuari seria convenientment informat amb anterioritat a fi que ens autoritzi o desautoritzi expressament a això, així com per informar-li en relació als seus drets sobre aquestes pràctiques.

De conformitat amb el que es disposa en l’art. 5 de la LOPD de caràcter personal, llei 15/1999, de 13 de desembre, Vins i Olis Catalunya, S.L. li informa que:

a) Es crearan en cada cas fitxers amb les dades personals recaptades i es comunicaran a l’AEPD mitjançant els pertinents procediments.
b) Aquestes dades seran recaptats i utilitzats única i exclusivament per respondre a la consulta realitzada per l’usuari.
c) Que els contactes i adreces per a l’exercici dels drets d’accés, cancel·lació, modificació i oposició són els indicats més amunt.
d) Que el responsable del tractament és Vins i Olis Catalunya, S.L.

 

 

'

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari . Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, feu click a l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR